Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Undorító!

2007.12.24. 00:39 | AdMiRaL | Szólj hozzá!

Most akadt böngészőm elé több orkokról szóló írás is,és teljesen felhúzott.

Hogy lehet ezeket védeni?Hogy lehet ezeket megtűrni?Hogy lehet ezekkel egy asztalhoz ülni?Volt szerencsém már a fajtájához,nem is egyszer.Egyetlen egy kívétel sincs.Ha tiszták,jól ápoltak kívül,attól még ugyanúgy mocskosak belül.Ha pedig külsejük is tükrözi a belső világukat,hát annál egyszerűbb.Múltkor is a Margit-szigeten,amiről azt gondoltam,hogy még emberi fennhatóság alatt áll,belém és egy ismerősömbe kötött 4 mocskos-koszos ork.Az egyiknek még göndör haja is volt,az a gyanúm,a mamát megtalálhatta egy kanos,hájas kereskedő.Persze mikor rájöttek,hogy itt bizony a jámbor fehérektől nem elvárt ellenállásba ütköznek (kettőt leütöttem a g*cibe) elhúztak.

És most is épp csak beleolvastam az aktuális  C+  hírekbe...:

- Egy pusztaottlakai férfi csákánnyal sújtott le élettársára, majd feldarabolta áldozatát.

-600.000 Ft-tal károsítottak meg egy idős nőt Tiszaburán. Amíg 2 férfi faárusítás címén elterelte a sértett figyelmét addig társuk a házba bejutva ellopta a nagy mennyiségű készpénzt.

-Mohácsi szőlőhegyi lakásba kéretőzött be egy férfi, egy kisfiúval, azzal az indokkal, hogy a gyereknek WC-re kell menni. Míg a tulajdonos a gyereket kísérte, a felnőtt személy átkutatta a lakást és magához vette az ott talált kettő pénztárcát, melyekben összesen 25.000 Ft. volt.

-Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésünkre álló adatok szerint december 20-án a kora esti órákban Arló egyik családi házánál ismeretlen tettesek a bejárati ajtót befeszítették, az otthon tartózkodó idős férfit bántalmazták , pénzét, értékeit követelték. A lakás több helyiségében is kutatást végeztek, majd egy üveg konyakot, több doboz cigarettát és egy műbőr pénztárcát tulajdonítottak el, melyben több 10.000 ft készpénz volt. Mivel a sértett segítségért kiáltott, az elkövetők a helyszínről elmenekültek.

-Jelentős értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki még augusztus 1-ső napja és szeptember 10-e közötti időben, egy magántulajdonban lévő, sátai erdőterületről engedély nélkül kivágott és eltulajdonított kb. 400 m3 cserfát, mintegy 4.000.000,- Ft értékben.



mi ez? MI??? És ez még csak a legfrisebb!! Hány ártatlan ember élete szárad már a kezükön? Hány települést tettek már teljesen tönkre?Hány magyart??

Ez az asszimiláció??Nagy szart. Mikor veszitek már észre? Pusztulniuk kell!!

www.vati.hu/static/otk/img/roma.gif

Ez volt a szennyezettségi szint 2001-ben.És mint tudjuk,a számítógépek telejsítménye,és az cigányok száma is minden második évben megduplázódik...


És végezetül 1 videó erősebb idegzetűeknek.Azt vegye mindenki figyelembe,hogy ez a videó csak a jéghegy csúcsa.

Címkék: férfi sziget roma cigány rablás margit lopás le koszos majd haj emberi idős mohács kereskedő mocskos ork rendőrkapitányság fennhatóság göndör pusztaottlaka csákánnyal sújtott élettársára feldarabolta áldozatát nőt tiszabura ózdi asszimiláció szart

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr48273772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása