Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Klassz este a Gyárban

2008.06.07. 21:18 | AdMiRaL | 2 komment

Judgement invitált meg. Nyomot hangulatomnak igazán jót tenne egy kis parti,mondta és igaza volt teljes mértékben. Elhívtam Nes-t is,mert egy kis támogatás jól jön,és ő aztán igazán megható módon tisztel. (respect Nes:P)

Boráros téren vártunk egy-másfél órát,mikor odajött hozzánk egy repetsarkú punk kurva.Hú emberek! Az ilyen nőktől mindig kifordul a gyomrom!

Úgy dobálta magát,meg mesélte,hogy emosnak nézték,stb...Annyira látszott,hogy csak azért jött oda,h valaki lesmárolja,fúj...És töltőgáz volt a kezében,Judge rá is kérdezett:

- Neked gáz kell ahhoz,hogy jólérezd magad?...

- Nem nem! Van VBK-nk is meg pálinka!

Egek. Ilyen buta tyúkot! Mindannyian nézelődtünk jobbra balra mintha ismerősöket keresnénk...Vagy menekülő útat:) Amikor a csaj egyszer csak benyögi:

- Ti buzik vagytok?

Reflexből rávágom:
- Anyád!
- Te mondtad,nem?
- Na húzzunk innen.

Otthagytuk a züllöt libát,akihez felcsatlakozott közben a ugyanilyen korcs bandája. Judgement intézett pár telefont és kiderült,hogy nem bandában érkeznek kivételesen a népek hanem úgy ahogy érkeznek. Úgyhogy mi is buszra szálltunk.

***

Megérkeztünk,bár előtte Judge még megsétáltatott minket,mert nem találta elsőre a helyet:P Az egésznek lenyűgöző hangulata volt. Az ipari forradalom stílusát idéző hatalmas gyárépület égbe nyúló feketéllő kéményekkel,betört ablakokkal...Ez mégcsak kint! És minden elhagyatott. De a gyárváros magja felé egy épületből fények és dallamos zene szűrődik ki. Fel a sötét lépcsőkön mécsesek fényében,be az ajtókon,szól a zene,fizetünk,pecsét,be a vörös fénysávokkal tűzdelt feketeségbe...

***

Az igazi parti mégcsak éjfél körül indult be,addig átmentünk egy kisterembe,ahol csak mi hárman voltunk meg a DJ csaj:)

Már az első pillanatban lenyűgözött a stílus. Az a zene,amit ott hallottam...Ez hiányzott eddig az életemből! És az emberek,a helyszín,a berendezés!...Mintha a tudatalattim kivetülései végre materializálódtak volna a világ egy kis szegletén!


És a zenéről hagy beszéljek még...Fantasztikus! Döbbenetes! Lenyűgöző...Két előadó,akiket megjegyeztem: Gae Bolg, és Blood Axis.

Mindkettő mély,kemény,és mégis magával ragadó,sőt húzó,rántó zene. Nem tudtam megállapítani,hogy mélyre vagy a magasba húzott,de fantasztikus élmény. És a Dj csaj is helyes volt:P Aztán jöt igazán a megrökönyödés és döbbenet. Persze örömteljes.

Az egyik ilyen dark-goth számban hirtelen gyermekkórust vltem felfedezni. Egy gyönyörű pátoszi áriát énekeltek,de a hangminőség...hmm...mintha a múltszázadból szólna. Megkérdeztem:
 
 - Ez eredeti III. Birodalmi gyermekkar felvétel?
 - Az.

 Fantasztikus. Olyan gyönyörű volt. A harcba vetett hit,annak a ténynek az elfogadása és tudása,hogy a jó oldalon harcolni hatalmas önfeláldozás... Hmm...Talán folytatom.Talán nem:) Most meguntam az írást.


Amit még ajánlok és fantasztikus,az a Triarii nevű zenekar. Most hallgatom a Piece Heroique (2006)nevű albumukat. Ha az SA a skinhead mozgalmakban született újjá,akkor az SS és a Thule a darkrockban.

Győzelem

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr13508797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: please click the up coming post 2018.03.11. 05:37:41

Hova jutott? Hol tart? – Magyarország 2011-2012 - az ezer színű világ

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judgement 2008.06.09. 02:14:05

Örülök hogy jól érezted magad, majd megyünk legközelebb is!!
Engem az est további részében még megtalált valami pank, de amugy kellemes volt :)

Norrec 2008.06.09. 14:48:54

Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:)
süti beállítások módosítása