Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Új bejegyzés...

2008.05.24. 11:52 | AdMiRaL | Szólj hozzá!

(ELNÉZÉST A KÜLALAKÉRT,DE VALAMIÉRT NEM ÉRZÉKELI A RENDSZER A SORKIHAGYÁSOKAT) Nem írtam régóta semmit. Így van. Eléggé letargiába vagyok esve... Először is a tegnapi újabb gyilkosság.Gyomorforgató.Elkapták az elkövetőket,de mit számít? Nem fognak kapni semmit! És a jövőhéten újra ölnek. És újra! Aljas csúszómászók. Tényleg nincs senki aki ez ellen tenni merne? Nincs senki aki a polgári lakosságot megvédené? Már tényleg nincs rendőrségünk,csak ÁVH-nk? Nekem nagyon úgy tűnik. A videómra meg senki nem kíváncsi. Eddig ha három napja fenn van egy videóm, már legalább 3000-es nézettsége volt. Most meg 102! Csökkent a népszerűségem:P Ami csak azért zavar mert így sokkal kevesebb emberhez juthat el a hangom. Mindig az összetartást hangoztatjuk,és mégis, a mi oldalunk az ami annyira megvan osztva mintha egy 200 vendéges szülinapi zsúron néznék rá a tortára. A Dél bástyája,TEXAS. A minap lépte át az 50%-ot a színesbőrűek száma!! Tehát már Texas sincs többé. London utcáin az iszlámok tüntetnek jogokért! Oké,hogy az arabokkal közös az elenségünk,de azért álljon meg a menet! "Manapság Londonban a muszlimok máshogy öltöznek, bunkók a helyiekkel szemben, tolakodnak, üvöltenek velünk, az öklüket rázzák és a nyilvánosság előtt hangosan "értéktelen hitetlennek" titulálnak minket. Négy nappal ezelőtt, miközben megpróbáltam használni a kártyámat az egyik ATM-nél a metróban, muszlimok támadtak rám. Úgy nézett ki, hogy a rám szánt 10 másodpercnél többet töltöttem az automatánál és három termetes férfi félrelökött. Amikor mindezt szóvátettem, akkor szó szerint lenyomtak a padlóra és elkezdték használni az automatát. Egy zsúfolt és türelmetlen városban, mint London, az ilyen nem váratlan, de a sértés, amit a fejemhez vágtak, igencsak meglepett. A csoport legidősebb férfitagja, aki a szokásos nevetséges muzulmán maskarában volt, egyenesen a szemembe nézett és egészen tiszta angolsággal mondta, hogy "takarodj az utunkból, te hitetlen rabszolga!" Németország: "A Der Spiegel hírmagazin „A németek a vesztesek” című cikkében foglalkozik az egyes kerületek iskoláiban folyó németellenes arab erőszakhullámmal. Egyes diákok rendőri védelem alatt mennek iskolába, a német lányokat rendszeresen lekurvázzák. Egy héten keresztül egy német diákot rendőri kísérettel kellett az iskolába szállítani, majd onnan hazavinni, mert gyakran megverték és rendszeresen fenyegették. Florian 13 éves iskolatársa állítólag azt kiáltotta oda: „helyet, ez kizárólag araboknak van fenntartva!” Amikor Florian összefogott a barátaival, akkor az arab fiatalokból álló „kővágó-banda” – mely egy ideje Berlin-Schöneberg kerületét rettegésben tartja – az iskolából hazafelé tartó német fiút kegyetlenül megverte. Ez három hónapja történt, s az esemény mindennapos. Peter Glaser, Schöneberg rendőrkapitánya megerősítette, hogy hasonló esetek már többször is előfordultak, amikor rendőröknek kellett a gyerekeket iskolába vinniük." Mindenki vonja le a következtetéseket. Köszönjük Izrael!

Címkék: magyarország németország zsidó cigány nagy gyilkos muszlim britannia

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr42485235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása