Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Hírek...

2008.05.29. 11:10 | AdMiRaL | Szólj hozzá!

A szadista zsidó rabbi: körözés alatt. Ha a zsidó gyerekekből így űzik ki a sátánt, akkor mit művelnének gójok gyermekeivel? Az izraeli rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki egy rabbi ellen. A zsidó lelkek karbantartóját józan ésszel felfoghatatlan bűnökkel vádolják.

Jeruzsálem, a törvénytelenül megszállva tartott, és a mai napig a világ egyetlen országa által - még az Egyesült Államok által sem - elismert zsidó “főváros” ügyészsége nemzetközi körözést adott ki Elior Chen (Elior Cohen) rabbi ellen. A szadista zsidó férfit többek között súlyos szellemi és maradandó fizikai sérülést okozó folyamatos gyerekkínzással és felbujtással vádolják.

A vádirat szerint Chen rabbi utasítására és jelenlétében egy 3 (három) és egy 4 (négy) éves kislányt anyjuk és David Kugman, egy másik zsidó férfi hosszú hónapokon át módszeresen kínzott. A gyerekeket korbáccsal, kalapáccsal, szöges és láncos botokkal rendszeresen véresre és eszméletlenre verték, késekkel szurkálták, vágták, a kicsik vérző nyílt sebeire forró sót szórtak, kezüket öngyújtóval égették és pirosra izzított elektromos tűzhelyre szorították, a rabbi székletét rendszeresen megetették a gyerekekkel, napokon át nagy utazó bőröndökbe zárták őket, órákig áltatták a gyerekeket a jéghideg zuhany alatt, tömény alkoholt öntöttek le a torkukon addig, amíg el nem kezdtek hányni, nyílt tűzön felizzított köveket tettek a ruhájuk mögé a meztelen testükre, amit aztán szorosan rákötöttek a hátukra, mellükre, hasukra, a kicsik szájába zsidó sábesz deklit (kerek sapka) tömtek és széles ragasztó szalaggal leragasztották a szemüket, szájukat, hogy ne tudjanak kiabálni vagy sírni.

Ha Chen rabbinak a hosszú ideig tartó kínzások alatt el kellett mennie, akkor részletes írásbeli utasítást adott az “édesanyának,” hogy távollétében milyen módon és meddig folytassák a kínzást. A környékbeli lakók tudtak a kínzásokról, látták, hallották hogy mi történik a házban, de nem szóltak senkinek, mert “egy régi, megszokott zsidó szokásról van szó, a Sátánt valahogy ki kell űzni belőlük”.
Az ügyről beszámoló sajtójelentésekből kiderül, hogy ezeken kívül más módszerekkel is igyekeztek a gyerekekből kiűzni a rossz sátáni szellemet, de a többi kínzási módszerről eddig még nem számoltak be a jelentések. A szörnyű kínzások hatására a három éves kislány idén márciusban örökre megnyomorodott, eszméletét vesztette, kómában, mesterséges lélegeztetés és etetés mellett agyhalott állapotban fekszik egy jeruzsálemi kórházban. Az orvosok szerint olyan súlyos csonttöréseket, fej- és agysérüléseket okoztak neki, hogy eszméletre térésére, vagy bármilyen fokú felépülésére nincs remény. A másik gyerek hollétéről és jelenlegi állapotáról nem esett szó a tudósításokban.

Chen rabbi Kanadába vagy az Egyesült Államokba szökött a felelősségre vonás elől. Efraim Zuroff, (a new yorki születésű Zuroff úr a jeruzsálemi Hebrew Egyetemen végzett holokauszt szakon, ez a legmagasabb iskolai végzettsége) a hazánkban is nagy tiszteletnek örvendő és méltán népszerű Simon Wiesenthal Center vezetője eddig még nem követelte a washingtoni vagy az ottawai kormánytól a szadista rabbi kiadatását és bíróság előtti felelősségre vonását.
(Jack Corn - Szent Korona Rádió) ◙

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr46493161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása