Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Újra készül a filoszemita média

2007.12.12. 14:20 | AdMiRaL | 2 komment

Csintalant megverték.








Ahha.Másnap meg már arról rikácsol,hogy őt zsidóbérencnek hívták és megfenyegették...Idéznék a hájfejűtől:




Elég éles konfliktusom van a nácikkal,félnácikkal. Vannak,akik tényleg azt hiszik, a "szélsőjobb jobb széle", hogy faszszopó zsidóbérenc vagyok.
Azután megfenyegettek. Azt mondták, tudják, mit csinálok és vigyázzak magamra. Közben ütöttek. Ekkor kértem, hogy ne öljenek meg. Az idegessé vált támadók csak ekkor követeltek pénzt tőlem. Előtte nem volt szó pénzről.

Hát...Háát.Nekem ez az egész ügy nagyon szaglik.Most vagy az van,hogy tényleg a láthatatlan gonosz rémség,a náci söpredék sújtott le Csintalanra;
akkor azt tudom mondani,megérdemelte.Se cípőt nem evett se nem kasztrálta magát.Pedig megígérte.

Bár én abban is biztos vagyok,hogy egy bajtársnak lett volna annyi humorérzéke,hogy inkább belenyom egy cipőt ennek az illetőnek a szájába,majd elválasztja a golyóitól.


A másik alternatíva sokkal-sokkal reálisabbnak tűnik.Sanyikát felkereste egyik nap a Novus Ordo Seclorum helyi képviselete ,hogy nagyon szép és nagyon jó,ahogy csinálja a dolgokat,DE mostanában néhány szélsőjobb médiumban is szó esett arról,hogy kasztrálni kéne őt a Hősök Terén,és milyen nagy botrányt lehetne csinálni abból,hogy szanaszét verődik.Itt van ennyi és ennyi pénz,intézkedjen úgy,hogy épp akkor menjen ki a házból,amikor,és ne lepődjön meg,ha jól elagyalják.Erre mondja Sanyi elvtárs:
-de ugye egy csontom se törik?
-ebcsont beforr.
-de az fáj nagyon!Ha eltörik a csontom,nem vállalom!
-jólvan jólvan.MAjd megmondjuk az IN-Kal-os srácoknak,hogy csak óvatosan.De tudja mit kell mondania,igaz??
-Nemfelejtem el.Zsidóbérenc vagyok,zsidóbérenc vagyok,zsidóbérenc vagyok.De miért jó az maguknak,ha elárulom a kis titkunk?
-Ostoba gój,nem értesz te semmit.Csak csináld,amit mondtunk,a többit bízd ránk!

A folytatást láthattuk a médiában.Készüljünk újabb pofátlanságokra,hisz Magyar Gárda is már lövi az embereket az utcán,már a Sanyit is meverték...Mostmár tényleg fel kell lépni ez ellen a tetü jobboldal ellen!




Címkék: és sándor jobb szélsőjobb in sanyi nácik verés csintalan elvtárs megverték megverés zsidóbérenc félnácik széle kal novus ordo seclorum

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr35261603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMM 2007.12.12. 14:31:20

A jövő héten már szemforgatva foggja osztaniaz eszet a HírTV-n.
Mindesetre elég furcsa egy verés volt ez.
süti beállítások módosítása