Isten és Szabadság!

Régi AdMiRaL blog...Most is AdMiRaL blog,csak nem úgy mint eddig.

Friss topikok

  • |katarzis|: egy másik verzió: borsa.hu/20080404/bekejel/bbb/ (2018.10.29. 21:51) A béke jele...
  • seaman: Menjenek a picsába az összes zsidó pénzéhes utódok !Hány generáción akartok jóvátételt tetvek ?Ti ... (2010.03.30. 20:15) Az idei 212. holocaust emléknap alkalmából.
  • DZ01: főhadiszállás fohadiszallas.blogspot.com (2009.08.19. 14:53) A Blossom Goodchild
  • viteztabornokur (törölt): "Kiss Gábor: A BECSÜLET NAPJA A XX. század végén kevés olyan nyilvános megemlékezés, rendezvény ... (2009.02.16. 08:39) 1848-tól 2008-ig...
  • Norrec: Jó, hogy megtaláltad a zenei stílusod.:) (2008.06.09. 14:48) Klassz este a Gyárban

Linkblog

Amilyen a hazánk

2008.02.06. 13:30 | AdMiRaL | 1 komment

Az utca: csatatér. Eljutni valahova: bevetés.

Sok száz év munkával elérték,hogy el lehetetlenüljön az életünk. Próbálkoztak rengeteg rasszal a világon,de nehezen találtak olyan rasszt magukon kívül,amelyik az együttműködésre teljesen képtelen,beilleszkedni nem hajlandó.A fehérek közül a gyengébbeket sikerült átnevelni önérzetes nemzetpusztítóvá (buzik, "baloldaliak",stb...),de ez kevés volt.Mindenhonnan hozták a bevándórlókat,az idegeneket.A lényeg az volt,hogy az összetartó,erős európai közösségeket felmorzsolják azáltal,hogy rengeteg idegen elemet kevernek közé és így gyengítik el.El veszi a nép erejét a folyamatos asszimiláció-kényszer,és a harc az alkalmazkodni nem hajlandó idegenekkel.

De Magyarországgal sokkal könnyebb dolguk volt.Itt volt egy faj,amelyikkel mindig is baj volt.Mindig lázongtak és mindigis munkakerülők voltak.Senki se tudja,honnan jöttek,senki se tudja miért vannak itt,csak egyet tudtunk mindig is.Hogy soha semmi jót nem tettek velünk.

Magyarországon mindössze ezt az etnikumot kellett felbátorítani,elszaporítani és elvegyíteni a fehér lakossággal.És a nemzet lefegyverezve.Hogy tudnánk küzdeni a világunkat bekebelező tőkések és rabszolgatartók ellen,ha még az utcára se léphetünk ki anélkül,hogy ne lenne veszélyben az életünk? Hogy tudnánk küzdeni ellenük,ha még szerveződni sem vagyunk képesek,mert mindenhol megjelenik a bomlasztó elem,a bomlasztó faj: a cigány?

Elvették a legfontosabbat tőlünk,a nemzetünk közösségét.És mi is hibásak vagyunk,mert hagytuk.Talán vakságból,talán gyávaságból,de hagytuk,hogy ez történjen,és most egyre csökken az életterünk.

Már nem pusztán országhatárokról van szó,ami annyira hidegen hagy téged, panel-proletár! Már utcákért,falvakért folyik a harc...Azaz csak folyna,de mi megavászkodunk,meghunyászkodunk,hisz létezik egy szó,hogy RASSZIZMUS,KIREKESZTÉS, és ha mi tennénk valamit a szabadságunkért,a biztonságunkért a saját országunkban,akkor az biztos ilyesmi lenne! És ez borzalmas dolog,a TV is megmondta!

Ültök az egyen-lakásaitokban az egyen-gondolataitokkal és öblítitek az agyatokat azzal a szennyel ami a ládából folyik.És nem mertek felébredni,mert féltek!Féltek,hogy szembe kéne néznetek a tetteitekkel!A felelőséggel,az elpazarolt életetekkel,a tönkretett országotokkal,a rabigába szűlt gyerekeitekkel!!!!

Inkább átkapcsoltok egy mosoly-adóra,és próbáltok nem tudomást venni a halálotokról.


Az utcát a cigány,másutt a nigger; a kormányt a szabadkőműves zsidó uralja.Mi marad neked,ostoba fehér rabszolga? A gyár,és a rabiga. És persze az alamizsna.Hisz nem érné meg senkinek,ha éhen halnál,hisz ki dolgozna akkor helyettük?

· 1 trackback

Címkék: utca harc zsidó cigány szabadkőműves rabszolga csatatér bevetés

A bejegyzés trackback címe:

https://admiralblog.blog.hu/api/trackback/id/tr29327785

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: affilorama keyword research 2018.04.11. 21:50:13

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norrec · http://norrec.spaces.live.com/ 2008.02.08. 10:35:33

Üdv!

Hát, kihagytál a felsorolásból mégvalamit. Azzal, hogy megadjuk nekik azt az örömöt, és a megmaradt energiáinkat ennek a problémának a kényszeres nézelődésével töltjük, még jobban a kezükre játszunk. Ahelyett, hogy gúnyos megjegyzéseket teszünk az utcán, cigányok,niggerek, és egyéb analfabéta seggre. Inkább támogassuk egymást.. Ne ellenük dolgozzunk inkább egymásnak segítsünk.
süti beállítások módosítása